← Altres notícies

La Dra. Marta Lacambra serà la nova cap d'Anestesiologia

Procedent dels hospitals de Bellvitge, CSI i MútuaTerrassa, l'anestesiòloga i doctora en Cirurgia Marta Lacambra s'incorporarà al desembre com a nova cap del Servei d'Anestesiologia del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució del Dr. Jordi Boada.

Amb motiu de la renúncia del Dr. Jordi Boada, el Consorci Hospitalari de Vic va obrir un procés de selecció per cobrir la plaça de cap del Servei d'Anestesiologia. Finalitzat aquest procés, la persona escollida per ocupar el càrrec ha estat la Dra. Marta Lacambra.

Lacambra (Terrassa, 1980) és llicenciada en Medicina i doctorada en Cirurgia i Especialitats Quirúrgiques per la Universitat de Barcelona. Va cursar la seva especialitat en Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor a l'Hospital Universitari de Bellvitge, on va accedir amb una de les millors notes del MIR.

Després de cursar l'especialitat, va continuar a Bellvitge com a metgessa adjunta fins l'any 2010, quan es va incorporar al Consorci Sanitari Integral, on va exercir com a coordinadora en l'àrea d'Anestèsia en cirurgia peritoneal i reanimació post-quirúrgica de l'Hospital Moisès Broggi i l'Hospital General de l'Hospitalet. L'any 2016 va entrar a formar part de l'equip de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, amb la sotsespecialització en Neuroanestèsia.

A més del seu vessant assistencial i de gestió, la Dra. Lacambra completa el seu currículum en la vessant científica com a autora i coautora de diferents publicacions i estudis de recerca.

De part de tots i a través de la Direcció del Consorci Hospitalari de Vic li desitgem molt d'encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Dr. Boada

Així mateix, també volem agrair al Dr. Jordi Boada tot el treball, dedicació i implicació que ha assumit aquests anys al capdavant de l'equip d'Anestesiologia, amb el desig de poder seguir comptant amb la seva implicació a l'hora de transmetre el seu coneixement i d'aportar valor afegit en la tasca conjunta que entre tots realitzem.