← Altres notícies

Parèntesi: l'espai de diàleg sobre salut mental i addiccions

El proper dijous 28 de novembre, tindrà lloc una nova sessió de Parèntesi, l'espai de diàleg sobre salut mental i addiccions que organitzen el CHV, Osonament i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona.

El tema de la xerrada serà "La vida és sentir i moure's" i anirà a càrrec d'Àlex Florensa de l'Associació Eines, una entitat que treballa per donar a l'esport la importància que té en la rehabilitació d'una persona drogodependent i que creu en la pràctica esportiva com a eina indispensable per a la rehabilitació -ja que influeix en molts factors tant físics, biològics, o psicològics-. La sessió tindrà lloc a les 18:30h, a la sala polivalent de l'edifici d'Osonament.

Parèntesi ofereix una sèrie de sessions obertes a persones usuàries, famílies i població general per compartir experiències i coneixements en relació als diferents aspectes associats a la salut mental i les addicions.

Les trobades, impulsades pel Consorci Hospitalari de Vic, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i Osonament, tenen lloc cada dos mesos a la sala polivalent del nou edifici d'Osonament, situat davant d'Osona Salut Mental.