← Altres notícies

El Consorci s'engalana per les festes de Nadal

Els centres del CHV es guarneixen un any més per celebrar les festes nadalenques. Aquest 2019, secretaria de Direcció i Atenció al Ciutadà han estat l’equip encarregat de decorar l'arbre de l'Hospital Universitari de Vic, que s'ubica al vestíbul principal.

L'arbre de Nadal s'ha decorat amb fotografies de temàtica nadalenca i estrelles platejades i verdes fetes amb material reciclat. Al capdamunt de l’estructura, s’hi ha col·locat una bola adornada amb càpsules de cafè de diversos colors creada un Nadal abans per l’equip del Servei de Nefrologia. Com cada any, La Farinera Centre d'Arts Visuals de Vic ha decorat les columnes del vestíbul, on també s'hi ha col·locat un pessebre.

A la Clínica de Vic, els llibres de segona mà tornen a ser els protagonistes de l'arbre preparat pels professionals de la segona planta de l'edifici C. Després de festes, els llibres de temàtica infantil es portaran al Servei de Pediatria i els que continguin moltes imatges s’enviaran a l’Hospital Sant Jaume de Manlleu perquè puguin ser utilitzats pels usuaris. La resta de llibres s’exposaran durant uns dies perquè qui vulgui se’ls pugui emportar a casa. En paral·lel, al vestíbul de l'edifici C, el personal de Neteja ha muntat un pessebre per donar la benvinguda a professionals i persones usuàries.

Al vestíbul de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu s’hi ha col·locat una garlanda decorada amb manualitats fetes pels residents i un pessebre. A la Residència Aura, la decoració principal consisteix en un arbre de Nadal fet pels residents amb paperines de pàgines de llibres vells.

Osona Salut Mental també ha elaborat els objectes que guarniran el centres i els taulells de les diferents plantes i unitats, una activitat que es duu a terme amb els usuaris de l'Hospital de dia i que s'adequa cada any en funció dels materials. A recepció, els usuaris han fet unes xemeneies i han adornat diverses caixes perquè representessin regals. La planta d'hospitalització de Psiquiatria s'ha decorat  amb un arbre de Nadal i amb detalls fets pels propis pacients que recorden figures típiques d’aquesta època com els ninots de neu, estrelles o fins i tot campanes elaborades amb càpsules de cafè.

Volem felicitar-vos per la feina feta i agrair-vos la col·laboració de tots. Moltes gràcies!

L'equip de secretaria de Direcció, Atenció al Ciutadà i Magatzem que s'ha encarregat de decorar l'arbre
Arbre de Nadal de la Clínica de Vic
Decoració a Osona Salut Mental