← Altres notícies

Quin paper té el sector sanitari en la lluita contra el canvi climàtic?

El CHV va participar a la primera jornada de Responsabilitat Social del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), dedicada a parlar de l'impacte del sector en el medi ambient.

La Dra. Isabel Ramon, en representació del CHV, va prendre part d'una taula rodona formada per membres del Grup Promotor de Responsabilitat Social (RS) del CSC. Ramon va exposar algunes de les bones pràctiques que es porten a terme als nostres centres i va estar acompanyada d'Anna Fuster, tècnica de Medi Ambient de SAS.

La trobada, celebrada el dijous 19 de desembre, va començar amb una conferència a càrrec del meteoròleg i divulgador ambiental Tomàs Molina, qui va repassar les conseqüències que pot tenir el canvi climàtic a curt termini, l'any 2025, i va demanar als professionals del sector "responsabilitat i creativitat" per afrontar mesures estructurals que combatin el canvi climàtic.

La jornada també va servir per presentar les dades de l'informe Tendencias de Ecoinnovación. Ciencias de la Salud sobre l'impacte ambiental de l'àmbit de la salut i per conèixer com funciona el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya i quin impacte té sobre les polítiques públiques.