← Altres notícies

Osona Salut Mental mostra les seves instal·lacions i treballs que han fet els usuaris 

Aquest divendres, entre 2 quarts de 4 i les 6 de la tarda, Osona Salut Mental obrirà portes perquè qualsevol persona que estigui interessada conegui les instal·lacions, els serveis i les activitats que s’hi porten a terme per donar suport a les persones amb malaltia mental. En aquestes instal·lacions del Consorci Hospitalari de Vic es fan en un any al voltant de 20.000 visites de persones adultes i, a més a més, se’n fan prop de 9.000 relacionades amb drogodependències i prop de 8.000 per atendre infants i joves.

A Osona Salut Mental els visitants tindran l’oportunitat de veure els treballs que han fet usuaris com a part de la teràpia per combatre la malaltia mental. També s’ha programat una actuació del cantoautor Litus. A les 5 de la tarda hi haurà els parlaments del Director de Psiquiatria i Salut Mental del CHV, Dr. Francesc Arrufat; del President de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals, Ramon Viñas i del President del Consorci Hospitalari de Vic, Dr. Antoni Mirambell. Aquesta acció forma part del conjunt d'iniciatives que s'han programat a la comarca durant el mes d'octubre en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

Les instal·lacions d’Osona Salut Mental van entrar en servei fa prop de set anys, tres anys després que a la comarca es portés a terme una campanya popular per fer realitat aquest equipament.