← Altres notícies

Els Reis d’Orient passen per Vic i Manlleu

Un any més, l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu van celebrar, el matí del 6 de gener, la seva particular diada de Reis per portar l'alegria del Nadal i els regals a cada centre.

A Vic, Ses Majestats es van instal·lar al vestíbul per donar en mà els seus regals als familiars dels professionals del CHV i més tard van visitar els nens i nenes ingressats a la planta 1.2 de Pediatria en companyia del president del CHV, el Sr. Jaume Portús, i la coordinadora de centre Vanessa Morcillo, a més de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i diversos representants més del consistori vigatà. La comitiva reial va pujar també fins a la segona planta per visitar els pacients i professionals de la Unitat de Nefrologia.

A Manlleu, Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar tant la Residència Aura com les diferents unitats d'hospitalització de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, on van saludar als pacients i familiars presents a les zones comunes i també van entrar a diferents habitacions per visitar les persones que ho havien sol·licitat. Els tres reis van comptar amb la companyia de l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, a més de diversos regidors de l'Ajuntament de Manlleu i la coordinadora de l'Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, Betlem Parés. Ses Majestats van acabar la visita amb un petit parlament després de la missa a la Sala d'actes.

Els Reis de l'Orient al seu pas per la planta de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic
La comitiva dels Reis de l'Orient en una fotografia amb professionals de Manlleu