← Altres notícies

La Dra. Maria Alejo serà la nova cap d'Anatomia Patològica

Procedent del Consorci Sanitari Integral (L'Hospitalet de Llobregat), la patòloga Maria Alejo s'incorporarà al febrer com a nova cap del Servei d'Anatomia Patològica del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució de la Dra. M. José Martínez.

Amb motiu de la renúncia de la Dra. M. José Martínez, el Consorci Hospitalari de Vic va obrir un procés de selecció per cobrir la plaça de cap del Servei d'Anatomia Patològica. Finalitzat aquest procés, la persona escollida per ocupar el càrrec ha estat la Dra. Maria Alejo.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia, la Dra. Alejo va treballar com a metgessa adjunta al servei d'Anatomia Patològica del Consorci Hospitalari de Vic entre el 1991 i el 2009. Posteriorment, va exercir com a cap de servei i gestor del procés d'Anatomia Patològica del Consorci Sanitari Integral i també com a metgessa consultora del Laboratori de Papil·loma de la Unitat d'Infeccions i Càncer de l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

La nova cap de servei compta amb més de 25 anys d'experiència en el camp del diagnòstic citohistològic, amb especial interès per la ginecopatologia, la dermatopatologia i la uropatologia. Des dels inicis de la seva carrera professional, s'ha vist atreta per la Qualitat aplicada a l'Anatomia Patològica, tant des del punt del diagnòstic com del control de tot el procés tècnic. En el camp de la recerca, el seu interès se centra en les malalties relacionades amb la infecció pel virus del Papil·loma Humà, principalment amb el càncer de cèrvix. Va participar en la redacció del Programa de cribratge de Càncer de Cèrvix de Catalunya i en diverses publicacions relacionades.

De part de tots i a través de la Direcció del Consorci Hospitalari de Vic li desitgem molt d'encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Dra. Martínez

Així mateix, també volem agrair a la Dra. Maria José Martínez tot el treball, dedicació i implicació que ha assumit aquests anys al capdavant de l'equip d'Anatomia, amb el desig de poder seguir comptant amb la seva implicació a l'hora de transmetre el seu coneixement i d'aportar valor afegit en la tasca conjunta que entre tots realitzem.