← Altres notícies

Setmana de portes obertes per a futurs residents

L'Hospital Universitari de Vic obrirà les portes als futurs residents de medicina, infermeria i psicologia al llarg de tota una setmana, del 30 de març al 3 d'abril, amb l'objectiu que puguin conèixer de més a prop la formació sanitària especialitzada que ofereix el Consorci Hospitalari de Vic.

El centre obrirà la unitat docent durant tota una setmana als MIR, IIR i PIR perquè els residents i tutors de les diferents especialitats puguin explicar-los el model formatiu.

L'horari de portes obertes serà de 9 a 13h, del 30 de març al 3 d'abril. Es pot concertar cita prèvia a docencia(ELIMINAR)@chv.cat o al 93.702.77.16 o adreçar-se directament a Docència (a la planta 0 de l'Hospital Universitari de Vic) dins dels horaris establerts.

La jornada està dirigida als futurs residents interessats en les següents especialitats: Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia, Llevadores, Psicologia Clínica, Medicina Familiar i Comunitària i Infermeria Familiar i Comunitària.