← Altres notícies

L’Hospital Sant Jaume de Manlleu ha homenatjat els voluntaris

Més de cent persones han participat aquest divendres al matí a l’acte central del Dia Internacional del Voluntariat que s’ha celebrat a l’Hospital Sant Jaume de Manlleu.

Aquesta festa, que ha tingut un caràcter formatiu, divulgatiu i lúdic, ha permès, per sobre de tot, reconèixer la feina que porten a terme moltes persones que ajuden, de forma altruista, a avis depenents i malalts.  

A l’acte hi han assistit, a banda d’una cinquantena de voluntaris, molts usuaris de l’Hospital Sant Jaume i la residència Aura de Manlleu. Les intervencions han anat a càrrec del Dr. Joan Carles Rovira, regidor de Serveis Social de l’Ajuntament de Manlleu; del Dr. Antoni Casals Pascual, Director de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu.; de la Dra. Isabel Ramon, responsable del programa de responsabilitat social corporativa del Consorci Hospìtalari de Vic; Isabel Serra, voluntària i Tina Vivo, coordinadora del voluntariat.

La vessant més lúdica l’han assumit un grup de Tona, que amb molt art i bon humor, han interpretat cançons que han fet història en els darrers cinquanta anys. Amb el suport del playback han demostrat les seves habilitats caracteritzant cantants com José Guardiola, Núria Feliu, La Trinca, Duo Pimpinela, Rocío Durcal, etc.

Per altra banda, fins el divendres, 10 de desembre, romandrà oberta, al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume,  l’exposició de pintures de l’artista manlleuenc i voluntari Antoni Anglada.