← Altres notícies

La Dra. Fontquerni, nova cap del SEM a la Regió Central

Aquest dijous  s’ha celebrat a la sala d’actes de l’Hospital General de Vic la Jornada d’Emergències Mèdiques a la Regió Sanitària Catalunya Central, en el decurs de la qual, a part de fer-se un balanç de l’activitat territorial del SEM a càrrec del Dr. Josep Maria Soto, s’ha presentat la nova cap de les comarques centrals, la Dra. Anna Fontquerni, fins ara responsable de la base SEM amb seu a l’Hospital General de Vic.

L’acte l’han presidit el gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, Dr. Toni Iruela, el gerent del SEM, José Julián Isturitz i el conseller delegat del Consorci Hospitalari de Vic, Dr. Oriol Morera. En el decurs de la sessió, Jaume Gil, cap de la Unitat de Serveis Preventius ha pronunciat una conferència sobre l’actuació del SEM en situacions singulars, com la catàstrofe d’Haití.

L’objectiu de l’acte, al qual hi han assistir representants de cosos de seguretat i salvament, així com professionals de la salut, ha estat el de fomentar la integració i el coneixement del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb la resta de la xarxa sanitària i la xarxa de seguretat,  apropant la tasca diària dels professionals del SEM de la Regió Sanitària Catalunya Central a la ciutadania.