← Altres notícies

Agraïment a les desenes d’empreses i particulars d’Osona que ens han donat material de protecció

El Consorci Hospitalari de Vic també coordina una iniciativa amb voluntaris per cosir mascaretes i bates. Diverses persones i organitzacions s'han ofert a fer aportacions econòmiques.

Osona és solidària, la seva gent sempre respon. Ho sabem bé i aquesta setmana n'hem tornat a ser testimonis: al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) hem començat a rebre moltes donacions de material imprescindible perquè els nostres professionals puguin continuar fent la seva tasca ben protegits.

Donació d'equips de protecció

Davant la crida per l'escassetat d'equips de protecció, desenes de petites i grans empreses, autònoms, institucions, entitats, la universitat i fins i tot particulars ens han regalat o posat a disposició el seu material. L'Hospital Universitari de Vic necessita mascaretes, bates impermeables, guants, ulleres estanques i productes per a desinfecció. Però no qualsevol material és adequat per a ús sanitari: per resoldre dubtes sobre quins equips i de quines característiques es poden donar, cal contactar amb el CHV per correu electrònic a dirgestio(ELIMINAR)@chv.cat.

Elaboració de mascaretes

Al Consorci Hospitalari de Vic també hem engegat una iniciativa per buscar voluntaris que ens ajudin a 'confeccionar' mascaretes i bates. El material el proporciona el propi Servei de Rober del CHV, doncs aquests equips han de complir unes mesures de protecció específiques per ser funcionals.

Donatius econòmics

També són moltes les persones i organitzacions que, els darrers dies, s'han posat en contacte per saber com fer aportacions econòmiques per contribuir amb l'Hospital. Qualsevol donatiu al CHV es pot fer al compte ES47 0182 6035 4002 0151 1596.

Volem agrair a totes aquestes persones la seva col·laboració, solidaritat i els ànims que ens han fet arribar. Diem que la situació és 'excepcional'? Professionals, famílies, pacients, ciutadans i ciutadanes... Vosaltres sí que sou excepcionals!

Un vehicle de transport del CHV acudeix a buscar material a les instal·lacions de la UVic-UCC