← Altres notícies

Ja disposem de tots els voluntaris per fer mascaretes i de bona part del material de protecció

Quasi mig miler de persones i també algunes indústries d'Osona s'han ofert per confeccionar mascaretes i bates.

Vora 500 persones s'han ofert voluntàries per participar en la iniciativa, impulsada pel Consorci Hospitalari de Vic, per ajudar-nos a confeccionar mascaretes i bates. Una mobilització que ha superat totes les expectatives i que s'ha realitzat seguint les indicacions de professionals sanitaris i amb material específic ofert pel propi Servei de Rober del CHV. A dia d'avui, ja tenim totes les "mans" necessàries per ajudar-nos en aquesta comesa. Moltes gràcies a tots!

Així mateix, després de les moltes donacions que hem rebut per part d'empreses, autònoms, institucions, entitats i particulars, actualment el CHV disposem d'equips de protecció individual suficients perquè els nostres professionals sanitaris puguin desenvolupar la seva tasca amb seguretat, almenys, durant els propers dies.
 
Tanmateix, atès l'elevat ús que estem fent d'aquests materials, sabem que se'n continuaran necessitant. Qui estigui en disposició d'oferir material i equips de protecció, cal que contacti prèviament per correu electrònic a dirgestio(ELIMINAR)@chv.cat, on l'informaran de les característiques que han de complir els equips (no tot el material és apte per a usos sanitaris) i de què es necessita en cada moment:

En aquests moments, els principals equips de protecció que necessita l'Hospital Universitari de Vic són:
  • Mascaretes d'alta protecció FFP2 i FFP3
  • Bates impermeables
  • Ulleres estanques

Volem agrair a totes aquestes persones la seva col·laboració, solidaritat i els ànims que ens han fet arribar. Diem que la situació és 'excepcional'? Professionals, famílies, pacients, ciutadans i ciutadanes... Vosaltres sí que sou excepcionals!