← Altres notícies

Els cossos de seguretat homenatgen els professionals sanitaris de l’Hospital Universitari de Vic

Més d'una vintena d'unitats de Mossos d'Esquadra, Bombers, Guàrdia Urbana, Protecció Civil i altres serveis públics de la comarca van apropar-se fins a l'Hospital Universitari de Vic aquest dijous per mostrar als professionals del centre el seu suport en l'atenció sanitària davant el coronavirus.

Passades les vuit del vespre, els cossos de seguretat i serveis públics de la comarca van aturar-se a la part posterior d'Urgències per retre un merescut homenatge als professionals de l'Hospital Universitari de Vic. Els agents i els bombers van mantenir enceses les llums dels vehicles -no van engegar les sirenes per evitar destorbar el descans dels pacients- i van aplaudir la trentena de professionals que van sortir a rebre'ls, els quals també es van sumar a l'acte amb més aplaudiments i càntics.

Les diverses unitats desplaçades fins a l'Hospital, entre les quals també hi havia vehicles de la Policia Nacional, Guàrdia Civil, agents rurals i forestals i policies locals d'altres municipis, van donar una volta per l'aparcament del centre abans de tancar l'homenatge.