← Altres notícies

Osona dona més de 260.000 euros al CHV per ajudar a atendre els malalts de Covid-19

Centenars d’empreses i particulars han fet petites o grans donacions econòmiques al Consorci Hospitalari de Vic per contribuir a finançar la inversió extra en equips i personal Le Porc Gourmet – Grupo Jorge ha fet una aportació extraordinària de 200.000 euros.

Què puc fer per ajudar-vos? Aquesta és la pregunta que moltes empreses, entitats i particulars d'Osona ens han adreçat en les darreres setmanes davant la duríssima prova a la que s'estan enfrontant els professionals dels centres sanitaris per atendre el creixent nombre de persones amb malalties respiratòries greus provocades pel coronavirus SARS-Cov-2.

Donar equips de protecció per als professionals o ajudar a fabricar-los està sent una gran via de col·laboració, com també la implicació del personal i institucions sanitàries privades. Alhora, són molts els que s'hi han sumat amb aportacions econòmiques per ajudar a finançar la gran quantitat d'equipament i de personal extra necessari per atendre les persones hospitalitzades per Covid-19.

Fins avui, el compte ES47 0182 6035 4002 0151 1596, on es poden fer aportacions solidàries a l'Hospital Universitari de Vic, ha reunit ja 261.446 euros en donatius. Moltíssimes persones amb aportacions particulars, diverses empreses amb quantitats de diversos milers d'euros i una aportació "extraordinària" per part de Le Porc Gourmet – Grupo Jorge, la indústria càrnia de Santa Eugènia de Berga, que ha donat 200.000 euros.

Volem agrair molt a tots la seva col·laboració, solidaritat i els ànims que ens han fet arribar. Diem que la situació és 'excepcional'? Vosaltres sí que sou excepcionals!