← Altres notícies

Cent anys molt ben portats

Ahir a la tarda, la residència Aura de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu va viure una jornada molt especial amb la celebració dels cent anys de Maria Soldevila Fajula, una dóna amb empenta i molt ben conservada que va compartir amb la família, residents i autoritats la joia d’ esdevenir centenària.

En un ambient d’escalf, la Maria no deixava de sorprendre’s per la presència de mitjans de comunicació que, amb els seus flaixos, immortalitzaven la festa d’aniversari. L’àvia centenària va rebre de mans de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, una placa commemorativa; el director de l’Hospital Sant Jaume, Dr. Antoni Casals, un ram de flors i el gerent de l’Hospital Sant Jaume, Jaume Castellano va llegir una emotiva carta del President i Director General de la institució.

La Maria Soldevila, que és filla de Sant Joan de les Abadesses va demostrar un vigor i una energia envejable la qual cosa es visualitza amb un alt nivell d’autonomia personal. Malgrat que entre els assistents a la celebració convidaven a l’homenatjada a seure, la Maria va preferir, en diferents moments, romandre dreta. La família va recordar que aquest dissabte passat encara va ballar una miqueta amb un nebot.