← Altres notícies

Una iniciativa solidària regala mones als professionals per Pasqua

"Gràcies per ser-hi" és el nom d'una iniciativa impulsada pel cuiner Cesc Molera, juntament amb pares i mares de l'escola Andersen de Vic, i el forn Pavic SA que va permetre als professionals celebrar la Pasqua des dels seus llocs de feina en primera línia davant la crisi sanitària.

Durant els dies previs al dilluns de Pasqua es va iniciar una recollida de diners per poder obsequiar el personal que treballava aquell dia amb una mona. En total, ahir es van repartir 550 mones entre l'Hospital Universitari de Vic, el Pavelló Vic Salut, Osona Salut Mental, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Residència Aura.

Per fer-ho possible, el forn Pavic va elaborar les mones i en va aportar la meitat. La resta es van costejar amb les aportacions dels osonencs i osonenques que un cop més ens han mostrat el seu suport i solidaritat.

La iniciativa solidària "Gràcies per ser-hi" va repartir "polsims de dolçor" a totes aquelles persones que cada dia s'esforcen per salvar vides; i a la vegada, ha volgut ser una nova mostra d'agraïment per la tasca que duen a terme (abans, ara i sempre) tots els professionals de la institució.