← Altres notícies

Premi a l’excel·lència professional per al Dr. Sadurní, cap de Cardiologia del CHV

El Dr. Josep Sadurní Serrasolsas, cap de Cardiologia del Consorci Hospitalari de Vic ha rebut del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona un dels 42 premis a l’Excel·lència Professional que esdevenen el reconeixement públic a metges de tot Catalunya que han destacat per la seva activitat professional de màxima qualitat. Aquest prestigiós especialista osonenc va rebre recentment el guardó de mans del Dr. Miquel Vilardell, president de la institució que aplega als metges catalans.

La trajectòria professional del Dr. Sadurní s’ha portat a terme sempre en centres assistencials de Vic. A l’any 1978 va incorporar-se a l’Hospital de la Santa Creu com a metge de guàrdia. Posteriorment, el 1981, una vegada assolida l’especialitat, va assumir la responsabilitat d’adjunt de Cardiologia. Més endavant, l’any 1992, en el marc de l’Hospital General de Vic va ser nomenat cap de Cardiologia, responsabilitat que manté en l’actualitat.

Durant 11 anys ha estat el responsable del grup de mortalitat del CHV, president del Grup de Recerca Cardiovascular d’Osona (GERCO), així com coordinador des dels 1997 de la Jornada Cardiovascular i Curs de Cardiologia per a metges d’Atenció Primària en l’àmbit de la Universitat d’Estiu.