← Altres notícies

Per Sant Jordi, un recull de dibuixos i cartes dedicades

Són moltíssimes les cartes, dibuixos i missatges que hem rebut aquestes setmanes per agrair l’enorme feina del personal del Consorci Hospitalari de Vic, donar-nos ànims i desitjar el millor a les moltes persones ingressades per la Covid-19. En aquest Sant Jordi tan estrany, us n’hem fet un recull. Esperem que el gaudiu!

L'Institut del Moianès, l'Escorial de Vic o el grup de Castors i Llúdrigues del cau Tsunami de Vic han estat alguns dels centres i col·lectius que ens han fet arribar cartes i dibuixos amb missatges d'ànim per als nostres professionals. Des d'Osona Salut Mental també s'han recopilat molts dibuixos, alguns dels quals s'han fet servir per decorar els espais de l'Hospital Universitari de Vic o com a salvapantalles, així com algun vídeo adreçat al personal del Consorci.

A Manlleu es va engegar una campanya per rebre dibuixos de nens i nenes per als pacients ingressats a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i per a la gent gran que viu a la Residència Aura. La iniciativa va tenir molt èxit i es van recollir moltes mostres de suport que ja s'han fet arribar als pacients i residents de cada centre.

Compartim amb vosaltres un recull de tot el material rebut durant aquestes setmanes.