← Altres notícies

Dibuixos i missatges de suport per a l’Hospital de Manlleu i la Residència Aura

Una campanya impulsada a través de xarxes socials ha servit per fer arribar mostres de suport per als pacients ingressats a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la gent gran que viu a la Residència Aura. Els professionals també reben missatges d'ànim de la ciutadania en què els agraeixen la seva implicació en la lluita davant el COVID-19.

Durant les últimes setmanes, l'HSJM i la Residència Aura han rebut molts missatges d'ànim en diversos formats (dibuixos, vídeos, àudios, cartes i missatges curts). La psicòloga Anna Bartés els ha ordenat per fer-los arribar per una banda, als pacients i residents, i per l'altra, als professionals. Els missatges personals que s'han rebut per part de familiars s'han fet arribar directament al pacient, un fet que ha tingut una resposta molt positiva per part de les persones ingressades.

Pel que fa als missatges adreçats al personal dels dos centres, s'han compartit periòdicament pels canals interns que tenen els diversos grups de professionals i s'han demostrat com una bona eina de suport psicològic per aquests dies.

Tot el material que s'ha recopilat serà treballat posteriorment en els àmbits de l'Hospital de Dia, el Centre de Dia Josep Roqué o els tallers grupals de la Residència Aura, un cop hagi passat el confinament, per poder processar millor la situació actual viscuda.

Des del CHV es vol agrair el suport rebut per part de la ciutadania amb els nombrosos dibuixos dels nens i nenes de Manlleu i la resta de municipis, així com els diversos missatges d'ànim adreçats a les persones ingressades, residents i professionals.