← Altres notícies

Dibuixos i missatges d’ànim per encoratjar-nos

Institucions, centres educatius i particulars ens segueixen enviant les seves cartes, missatges i dibuixos per donar-nos ànims i agrair tota la feina feta pel personal del Consorci Hospitalari de Vic en la lluita contra la Covid-19. Us compartim un recull de les mostres de suport que hem rebut.

Durant les últimes setmanes, el CHV ha rebut tot tipus de missatges d'ànim per part de l'escola Dominiques Vic, l'Institut del Moianès, les Escoles de Gurb, l’escola Doctor Fortià i Solà de Torelló o el centre psicopedagògic Pangea de Calella, entre d'altres, per animar els nostres professionals en el seu dia a dia i també als pacients que estan ingressats.

Aquestes mostres de suport se sumen a totes els que vam rebre durant les primeres setmanes de la pandèmia i que s'han fet arribar als professionals per diverses vies, com penjant els dibuixos i missatges a diversos espais dels centres o compartint-los a la intranet del CHV o com a salvapantalles dels ordinadors. Els missatges adreçats a persones ingressades també s'han fet arribar als pacients de cada centre per animar-los durant la seva estada hospitalària.

Compartim amb vosaltres un recull del material rebut durant les últimes setmanes.