← Altres notícies

Estudiants de reforç contra la COVID-19: final d'etapa... i nou inici

Aquest mes, hem organitzat trobades amb els recent llicenciats i estudiants d'últim curs de Medicina i d'Infermeria que van treballar com a personal de suport assistencial als centres del CHV durant l'etapa més dura de la pandèmia. Una oportunitat per agrair-los la seva tasca i, també, per conèixer com van viure aquest 'debut' tan excepcional en la seva professió.

L'11 de maig, vam reunir als sis recent llicenciats i els quatre estudiants d'últim curs de Medicina que, juntament amb professionals jubilats, altres estudiants i voluntaris es van sumar al personal del Consorci Hospitalari de Vic i dels centres de Primària de la comarca per atendre la vuitantena de pacients amb COVID-19 que van ser hospitalitzats al Pavelló Vic Salut.

Els dies 28 i 29 de maig, vam organitzar dues noves trobades, en aquest cas amb la vintena d’estudiants de 4t curs d'Infermeria que van reforçar la plantilla de l'Hospital Universitari de Vic i del Pavelló Vic Salut. Ara, moltes d'elles seguiran treballant, aprenent i desenvolupant la seva vocació al Consorci Hospitalari de Vic.

A totes i tots: moltes gràcies per la vostra imprescindible aportació!

Estudiants d'últim curs d'Infermeria
Estudiants d'últim curs de Medicina i R0 durant una de les trobades