← Altres notícies

La Dra. Isabel Vidal és la nova cap de Dermatologia

La dermatòloga Isabel Vidal s'ha incorporat aquest mes de maig com a nova cap del Servei de Dermatologia del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució del Dr. Carles Janés.

Amb motiu de la jubilació del Dr. Carles Janés, el Consorci Hospitalari de Vic va obrir un procés de selecció per cobrir la plaça de cap de Servei de Dermatologia. Finalitzat aquest procés, la persona escollida per ocupar el càrrec ha estat la Dra. Isabel Vidal, dermatòloga adjunta al CHV des de l'any 2018.

Vidal (Vic, 1979) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona). Va cursar la seva especialitat en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, centre on va estar vinculada fins al 2009. Posteriorment, va treballar com a metgessa adjunta de l'Hospital de Figueres durant 8 anys fins que es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic el juny de 2018.

A més del seu vessant assistencial, la Dra. Vidal ha cultivat també la seva faceta investigadora -com a autora i coautora de diferents publicacions i estudis de recerca-.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Dra. Vidal molt encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Dr. Janés

Així mateix, també volem agrair al Dr. Carles Janés tot el seu treball, dedicació i implicació al llarg d'aquests anys de pertinença al Consorci Hospitalari de Vic i la seva gran tasca al capdavant de l'equip de Dermatologia.