← Altres notícies

La Dra. Rosa Terré serà la nova cap de Rehabilitació

Procedent de l’Institut Guttmann, la metgessa rehabilitadora Rosa Terré s'incorporarà al juny com a nova cap del Servei de Rehabilitació del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució del Dr. Pere Solé.

Amb motiu de la jubilació del Dr. Pere Solé, el Consorci Hospitalari de Vic va obrir un procés de selecció per cobrir la plaça de cap de Servei de Rehabilitació. Finalitzat aquest procés, la persona escollida per ocupar el càrrec ha estat la Dra. Rosa Terré.

Terré (Barcelona, 1965) és llicenciada en Medicina i doctorada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (tesi doctoral sobre la disfàgia orofaríngia secundària al dany cerebral). Va cursar la seva especialitat com a metgessa rehabilitadora a Vall d'Hebron i posteriorment va incorporar-se com a metgessa rehabilitadora al Centre Mèdic Torre Mapfre (1996-2012), així com també a l'Institut Guttmann.

Ha estat metgessa rehabilitadora adjunta de l'Institut Guttmann des de 1996 fins a l'actualitat. L'any 2000 va integrar-se a la Unitat de Dany Cerebral de la mateixa fundació i, el 2002, va assumir el càrrec de responsable de la Unitat de Disfàgia. 

A més del seu currículum assistencial i de gestió, la Dra. Terré ha cultivat també la vessant investigadora, amb la participació en diferents estudis de recerca i la publicació de més d'una trentena d'articles científics, i ha desenvolupat una intensa tasca docent.

Benvinguda Dra. Terré, gràcies, Dr. Solé

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, donem la benvinguda a la Dra. Rosa Terré i li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.

Així mateix, volem agrair al Dr. Pere Solé tot el seu treball, dedicació i implicació al llarg d'aquests anys de pertinença al Consorci Hospitalari de Vic i la seva gran tasca al capdavant de l'equip de Rehabilitació.