← Altres notícies

Samarretes solidàries contra el càncer

El confinament ha obligat a posposar la caminada 'Fem camí al teu costat' que cada mes de maig organitzen els Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central per recollir fons per a la lluita contra el càncer. Però el seu esperit es manté: a través del web de la caminada solidària ja podeu adquirir la samarreta i el buf solidaris de l'edició 2020.

L'objectiu enguany és mantenir viva la iniciativa: obtenir el finançament necessari per poder organitzar la caminada tan aviat sigui possible i, alhora, per garantir que es pugui reprendre amb normalitat els propers anys. I és que, només l'any passat, la Caminada va reunir més de 2.000 participants i va recollir 50.601 euros. Una recaptació que es va distribuir entre els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga.

Podeu consultar les característiques de les samarretes i comprar els dos productes en línia a través del web de la caminada solidària: https://femelcami.cat/botiga/