← Altres notícies

Rubén López, nou cap de Medicina Interna

Procedent de l'Hospital de Palamós, el Dr. Rubén López Martínez s'incorporarà l’1 de juliol al Consorci Hospitalari de Vic per encapçalar el Servei de Medicina Interna.

Després de la recent renúncia al càrrec del Dr. Rafel Toribio, el Consorci Hospitalari de Vic va obrir una convocatòria per cobrir la plaça de cap de Servei de Medicina Interna. Finalitzat el procés de selecció, la persona escollida per ocupar el càrrec ha estat el Dr. Rubén López Martínez.

López (1977) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va cursar la seva especialització com a internista a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Des del 2007, ha estat metge adjunt de Medicina Interna a Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Hospital de Palamós). Amb una sòlida formació clínica, el Dr. López Martínez atresora també una llarga i contrastada experiència docent, coneixements en recerca i una gran preparació en gestió: ha estat tutor de residents durant quasi una dècada i és màster en Malaltia Cardiovascular; en Infecció per VIH; en Metodologia de la Investigació Clínica; en Gestió d'Unitats Clíniques, i en Gestió de Serveis d'Atenció Primària, Social i Hospitalària.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, donem la benvinguda al Dr. Rubén López i li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.

Així mateix, volem agrair al Dr. Rafel Toribio tot el seu treball, dedicació i implicació al llarg d'aquests anys de pertinença al Consorci Hospitalari de Vic, on esperem seguir comptant amb la seva experiència i vàlua personal i professional per seguir aportant valor a l'equip de Medicina Interna i als nostres pacients.