← Altres notícies

Comencem les obres als aparcaments de l'HUV i OSM

Des del dilluns 22 de juny i fins a finals de juliol, es duran a terme les obres de millora dels pàrquings i els accessos de l’Hospital Universitari de Vic i Osona Salut Mental. Els treballs serviran per condicionar aquests espais i per incorporar-hi nous equipaments que en millorin la seguretat i l’accessibilitat.

Les obres es duran a terme de manera esglaonada, en període estival i es donaran alternatives per garantir -almenys parcialment- el servei. Malgrat això, durant el proper mes i mig serà inevitable que generin alguns inconvenients: reubicació de places, talls i canvis de direccions puntuals… Us demanem la vostra comprensió i col·laboració, doncs és una millora de la que en gaudirem tots durant els propers anys.

Què es farà?

  • Instal·lació d'un bloc d'ascensors exterior, que connectarà l’entrada pel carrer Francesc Pla amb la porta principal de l’HUV.
  • Repavimentació de tot el pàrquing i millora dels espais exteriors, on s'habilitaran espais per a taxis, bicicletes i vehicles elèctrics, se substituirà la tanca dels vials i s'incorporarà mobiliari urbà.
  • Millora de la senyalització per facilitar la circulació de vianants i vehicles.
  • Sistema automatitzat de lectura de matrícules als accessos de vehicles, per millorar la seguretat i la traçabilitat en la gestió de l'estacionament.
  • L’aparcament per a professionals es condicionarà i millorarà. Tot i això, no s’hi poden fer obres de més abast perquè el pla urbanístic que afecta la zona del Puig dels Jueus no ho permet.