← Altres notícies

L'accés per a vianants a l'HUV serà per la rampa en comptes de per les escales

L'inici de les obres de millora dels aparcaments comportarà les primeres afectacions a la mobilitat. A partir de dilluns 22 de juny, es tancaran les escales metàl·liques que donen al carrer i es canviarà la via d’accés a les instal·lacions de Manteniment.

Aquest dilluns 22 de juny, comencen les obres dels aparcaments de l'Hospital Universitari de Vic (públic i de professionals) i Osona Salut Mental. Uns treballs que serviran per condicionar aquests espais i per incorporar nous equipaments que en millorin la seguretat i l'accessibilitat.

Quines seran les afectacions en la primera fase d'obres?

  • La circulació de vehicles no es veurà afectada: es mantindran els accessos i els sentits de circulació habituals, tot i que en alguns punts es reduirà la mida dels carrils i s'anul·laran algunes places d'aparcament.
  • Les escales metàl·liques que connecten l'entrada pel carrer Francesc Pla amb la porta principal de l'Hospital quedaran inhabilitades. Les persones que vinguin a peu hauran de pujar caminant per la vorera de la rampa lateral.
  • La parada d'autobús es reubicarà, provisionalment, al capdamunt de la rampa.
  • Es tancarà l’actual accés al pàrquing de Manteniment: els vehicles per a descàrrega de mercaderies i aquells expressament autoritzats hauran d’accedir al recinte per l’entrada del pàrquing públic de l’hospital. 

Les obres als aparcaments de l'HUV i OSM suposaran una millora de la que en gaudirem tots durant els propers anys. Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar i gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.