← Altres notícies

Comença el procés d'adjudicació de places MIR, IIR i PIR

L'elecció de places MIR serà de forma telemàtica entre els dies 25 de juny i 31 de juliol i comptarà amb 1.278 places més que l'edició anterior. Del 21 i al 25 de setembre, els residents prendran possessió de la plaça que se'ls hagi adjudicat.

El 25 de juny comença el procés d'adjudicació de places de formació sanitària especialitzada, que s'estendrà fins el 31 de juliol. Aquest any, per primer cop, el procediment és totalment telemàtic i els futurs residents han tingut poques oportunitats de visitar els 59 centres que ofereixen places de formació a Catalunya. En aquest escenari el projecte del Saló dels Residents cobra especial importància, perquè contribueix a facilitar informació i donar visibilitat als centres de tot el territori.

Com que l'estat d'alarma va impedir celebrar el #SalóR de forma presencial, el Departament de Salut ha creat una pàgina web al Canal Salut, on es proporciona informació general sobre especialitats, unitats docents i centres sanitaris, i enllaça directament amb les pàgines web de docència dels centres, en el nostre cas, amb el Portal dels Residents. A través de les xarxes socials, s'ha creat l'etiqueta #SalóResidents per seguir totes les informacions relacionades amb la formació sanitària especialitzada.

Calendari d'elecció de places

  • A partir del 25 de juny es començaran a adjudicar les places de Química, Física, Biologia, Psicologia i Farmàcia.
  • Els dies 26, 29, 30 i 1 de juliol tindran lloc les adjudicacions corresponents a Infermeria.
  • I l'assignació de les places de les especialitats de Medicina començarà el 2 de juliol fins el 31 de juliol.

L'accés al tràmit de sol·licitud de plaça es permet des de l'11 de juny a través de la pàgina web del Ministeri de Sanitat, on es detalla tota la informació relativa a aquest procés.

Pòster informatiu sobre la formació sanitària especialitzada que ofereix el CHV