← Altres notícies

El9Nou entrevista els responsables de Manteniment de SAS

El cap d’Infraestructures i els responsables de Manteniment dels centres hospitalaris d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa han estat els protagonistes de la portada d’EL9NOU del divendres 3 de juliol. El diari els ha reunit a tots per conèixer com van viure la crisi del coronavirus també des de primera línia als hospitals.

Experts a resoldre avaries i treballar sota pressió, la pandèmia ha posat a prova els tècnics de manteniment dels hospitals. Han hagut d'assegurar preses d'oxigen, habilitar respiradors o reconvertir espais com passadissos en zones amb llits d'hospitalització. Allunyats dels focus mediàtics i dels aplaudiments des dels balcons, han après una gran lliçó: "No hi ha res impossible".

La portada i la pàgina 2 del diari recullen el testimoni d’aquests perfils professsionals que solen treballar a l’ombra però que han estat cabdals per facilitar la trasformació dels hospitals durant la pandèmia.

Miquel Àngel Osuna (HUSC), Carles Ibáñez (H. Olot), Raül Enríquez (cap d’Infraestructures i Serveis de SAS), Toni Solà (H. Campdevànol), Miqui Comerma (HSJM) i Toni Crous (HUV) a la portada del diar