← Altres notícies

Restriccions d'aparcament per obres de pintat dels pàrquings de l'HUV i OSM

Dilluns 13 de juliol es pintarà el pàrquing d’Osona Salut Mental i dimarts 14 de juliol el de professionals de l’Hospital Universitari de Vic. Els dies que es realitzin aquestes intervencions no es podrà aparcar en aquests espais.

A principis de setmana finalitzaran les tasques d’asfaltat que s’han estat duen a terme als aparcaments de l'Hospital Universitari de Vic (públic i de professionals) i d’Osona Salut Mental. En concret, es procedirà a pavimentar la part sud del recinte de l’Hospital: la rampa de l'entrada pública de vehicles, el tram de davant de la porta principal i una part dels espais de Manteniment.

En paral·lel, començaran a desenvolupar-se les tasques de senyalització i de pintat del terra de tots els aparcaments. Dilluns 14 de juliol es pintarà el terra de l’aparcament d’OSM i dimarts 15 de juliol el de professionals de l’HUV. En ambdós casos, durant tot el dia aquests pàrquings estaran inhabilitats i no s’hi podran deixar vehicles.

Al llarg de la setmana també es procedirà a pintar tot el recinte exterior de l’Hospital: accessos, places d’aparcament, senyalització a terra, espais reservats d’ambulàncies… Aquesta intervenció es durà a terme per zones i, tot i que suposarà una disminució del nombre de places disponibles, no està previst que afecti a l’accés ni a la circulació general de vehicles.

L'asfaltat i el repintat del terra formen part de les obres de millora dels pàrquings i els accessos de l'Hospital Universitari de Vic i Osona Salut Mental. Els treballs, que van començar a mitjans de juny i que han d'estar completats a finals de juliol, serviran per condicionar aquests espais i per incorporar-hi nous equipaments que en millorin la seguretat i l'accessibilitat.

Us demanem la vostra comprensió i col·laboració, doncs és una millora de la que en gaudirem tots durant els propers anys.