← Altres notícies

La vivència de la pandèmia al CHV, a la presentació del llibre 'Mirades'

La directora Assistencial del CHV, la Dra. Rosa M. Morral, va participar dimecres com a ponent en la presentació del llibre ‘Mirades’, que inclou els testimonis de professionals sanitaris com la infermera de Salut Mental Judit Pons o el geriatre Jordi Amblàs.

Durant l'acte, celebrat a la Sala d'Exposicions de Can Puget, la Dra. Morral va explicar com es van viure els dies més intensos de la pandèmia, amb l'arribada dels primers pacients afectats per Covid-19 i l'adaptació progressiva de l'HUV per atendre tots els pacients ingressats. La directora Assistencial també va posar en valor el suport de tota la comarca en uns moments tan complicats i la necessitat de seguir respectant les mesures de prevenció, com el rentat de mans, la distància de seguretat o portar la mascareta.

El llibre 'Mirades' recopila diverses entrevistes publicades a la secció 'Diàlegs d'un temps' del bisetmanari EL9NOU que permeten conèixer testimonis de persones de diferents àmbits sobre la crisi del coronavirus i els seus efectes. El volum acompanya les entrevistes amb fotografies representatives de la crisi de la COVID-19 com la de les mesures de seguretat dels centres hospitalaris i residències o els aplaudiments als sanitaris.