← Altres notícies

L'activitat del CHV, a la Memòria corporativa 2019

Ja està disponible la Memòria 2019 del Consorci Hospitalari de Vic, a través de la qual podeu consultar de forma interactiva les principals dades d'activitat i els fets destacats del darrer any a nivell assistencial, de responsabilitat social i de coneixement.

Després de la colpidora vivència de la COVID, es fa difícil mirar enrere per descriure el que va suposar el 2019 per a una institució sanitària com la nostra. Però cada any és en realitat únic i especial, i aquest també ho va ser. Ho podeu veure en la Memòria d'activitat i balanç social del Consorci Hospitalari de Vic. A través d'ella, volem mostrar tot el que hem fet i el valor que aportem a la societat a nivell assistencial, de coneixement i de responsabilitat social.

Més àgil i accessible

A l’apartat ‘Una mirada al 2019’, podeu fer un repàs a l’any en tres flaixos: el balanç a càrrec del president i el gerent, una infografia amb les xifres més representatives i una selecció de les notícies més destacades.

Com sabeu, editem la Memòria en format web responsiu: un sistema en línia i adaptable a tots els dispositius, amb què volem acostar tot allò que fa la nostra entitat i el valor que aportem a la societat de la manera més dinàmica, oberta i accessible possible.

Esperem que hi trobeu tot allò que pugui ser del vostre interès.