← Altres notícies

Inscripcions per a la Jornada de l’Aliança de la C-17

Amb el lema "Sumem pel ciutadà", l'Aliança Estratègica de la C-17 organitza la quarta edició de la seva jornada anual d'innovació. Un punt de trobada per compartir avenços i propostes dins el model col·laboratiu que estem desplegant les institucions que formem part d'aquesta xarxa.

La Jornada tindrà lloc el proper divendres 30 d'octubre de 9:30h a 12h de forma online. Les inscripcions ja estan obertes. Podreu seguir tota la jornada en directe mitjançant l’enllaç adjunt a la notícia. 

L'Aliança Estratègica de la C-17 és un marc de col·laboració estable en matèria de gestió assistencial de la salut, a través del qual desenvolupem projectes i models de coordinació que permeten millorar l'eficiència i que faciliten l'atenció i l'accessibilitat de certes patologies. Avui, en formem part sis institucions amb una població de referència d'un milió i mig de persones: l'Hospital Clínic de Barcelona, el Consorci Hospitalari de Vic i els hospitals de Granollers, Sant Celoni, Mollet i Campdevànol, i compta amb el suport del Servei Català de la Salut.

Des de l'any 2015, el desplegament de l'Aliança està sumant coneixement, recursos humans i tecnològics, cercant eficiències i aprofitant el potencial de treballar l'atenció compartida a la ciutadania.