← Altres notícies

El Parlament lliura la Medalla d’Honor als professionals del sistema sanitari

En el marc de la Diada de Catalunya i del 40è aniversari del restabliment del Parlament de Catalunya, la cambra catalana va entregar el passat 11 de setembre la Medalla d'Honor, en categoria d'or, al col·lectiu de professionals de la salut com a reconeixement per la seva tasca i compromís en la lluita contra la pandèmia.

El lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament ha estat un dels pocs actes institucionals que s'han mantingut enguany en el marc de la Diada de Catalunya, si bé en un format reduït per adaptar-se a la situació excepcional i a les diverses mesures de prevenció aplicades amb motiu del coronavirus.

La medalla que simbolitza el reconeixement de la cambra la va recollir la Dra. Dolors Arnau, de l'Hospital d'Igualada, en representació de tots els professionals i sectors que formen part del sistema sanitari català. La metgessa internista va recordar la duresa dels primers mesos de la pandèmia i l'impacte emocional que va suposar per a tots i va voler elogiar la capacitat de resposta dels diversos perfils de professionals que van treballar en equip per oferir la millor atenció als pacients.

Felicitats a tots els nostres professionals, aquest reconeixement també és vostre. Moltes gràcies per la vostra dedicació en un moment tan excepcional!

Lliurament del guardó. Fotografia: Parlament de Catalunya