← Altres notícies

La Dra. Laura Perelló és la nova coordinadora mèdica de l'Àrea Quirúrgica

Procedent dels hospitals d'Igualada i Moisès Broggi de Sant Joan Despí, la Dra. Laura Perelló s'ha incorporat aquest mes de setembre com a nova coordinadora mèdica de l'Àrea Quirúrgica del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució del Dr. Francesc Xavier Quer.

Laura Perelló (1982) és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i va cursar la seva especialització en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional com anestesiòloga en diferents centres hospitalaris de Catalunya: Hospital d'Igualada (2017-2020); Moisès Broggi de Sant Joan Despí (2012-2016); i entre els anys 2011 i 2012 va realitzar la seva activitat com a especialista a l'Hospital de Mataró, a l'Hospital Clínic, a la Clínica Mèdica Tres Torres i a la Clínica Teknon.

Actualment, està realitzant un màster sobre Cirurgia Major Ambulatòria i participa en projectes de recerca i docència.

Al Consorci Hospitalari de Vic, la Dra. Perelló coordinarà l'activitat de diferents equips dins de l'Àrea Quirúrgica i treballarà de forma coordinada amb la infermera Cap d'Àrea d'aquesta zona, la Sra. Margarita Oriol. Col·laborarà en l'organització, desenvolupament i seguiment de l'activitat quirúrgica programada, així com també en l'elaboració i revisió de la normativa de funcionament de l'àrea, en l'elaboració dels informes tècnics i de gestió, en la participació de proposta anual de nous procediments o de noves necessitats de reposició o d'inversió d'equips i materials, entre d'altres funcions.

Com a coordinadora mèdica de l'Àrea Quirúrgica, la Dra. Perelló dependrà funcionalment de la Direcció Assistencial i també, en la seva funció d'anestesista, dependrà jeràrquicament de la cap de Servei d'Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor.