← Altres notícies

La transformació digital en Atenció Hospitalària, a les Jornades R+D+I TIC Salut i Social

La sessió online d’aquest dimecres 7 d’octubre tractarà la transformació digital en l'Atenció Hospitalària amb la participació de la Dra. Núria Roger, directora de Transferència del Coneixement del CHV, i la Dra. Marta Serrallonga, neuroradiòloga i referent de Qualitat del Servei de Diagnòstic per la Imatge.

Amb motiu del 10è aniversari de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social a Vic i en el context de la situació actual, enguany s’ha preparat un programa de webinars distribuïts en quatre sessions de tarda, del 23 de setembre fins el 21 d'octubre. Totes les sessions son en línia i giren entorn de la mateixa temàtica: 'Transformació digital al sistema sanitari i social davant del repte de la pandèmia'.

El segon webinar de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social a Vic se celebrarà aquest dimecres 7 d’octubre, de 16:00 a 17:30 hores, i tractarà la ‘Transformació Digital en Atenció Hospitalària’, un camp que ha fet un pas endavant en el teletreball i la telemedicina per permetre als professionals assistencials fer visites i seguiments de manera no presencial. La participació al webinar és gratuïta però cal inscripció prèvia.

El debat comptarà amb la presència de dos experts en el tema, la neuroradiòloga i referent de qualitat del Servei de Diagnòstic per la Imatge del CHV, la Dra. Marta Serrallonga, i el cap de Sistemes d'Informació d'Althaia, Pere Guerrero. El debat estarà moderat per la directora de Transferència de Coneixement del CHV, la Dra. Núria Roger, i el director de Recerca i Innovació d'UManresa, Xavier Gironès.

El Consorci Hospitalari de Vic coorganitza les jornades juntament amb la Fundació TIC Salut Social, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, l'Institut Català de la Salut, l'EBA Vic, l'EBA Centelles i la Fundació Althaia. La secretaria tècnica de les jornades va a càrrec de la Fundació d'Osona per a la Recerca i l'Educació Sanitàries (FORES).