← Altres notícies

Ens ha deixat l'expresident Antoni Mirambell

Sentim notificar-vos la mort d'Antoni Mirambell Abancó, qui va ser president del Consorci Hospitalari de Vic entre els anys 2009 i 2011. Durant la seva presidència, va fer gala de les qualitats humanes i professionals que han caracteritzat els presidents del CHV i que fan del respecte institucional un dels valors de l'entitat.

En aquest sentit, Mirambell va agafar el relleu i model dels seus predecessors, els presidents Josep Costa, Xavier Arumí i Joaquim Comella, i va deixar un exemple a seguir per al seu successor, l'actual president Jaume Portús.

Catedràtic de Dret Civil, l’expresident del CHV era director del Departament de Dret Privat de la Universitat de Barcelona, entitat de la qual també en va ser síndic de greuges durant una dècada. A nivell institucional, també va representar l'Observatori de Dret Privat de Catalunya, on va ser president de la Secció de Dret Patrimonial i vocal del Consell Rector, i altres organismes com el Consell Social de la Llengua Catalana. Especialista en dret civil català, en una de les seves darreres col·laboracions amb el Departament de Justícia va dirigir els treballs per aprovar el llibre sisè del Codi civil de Catalunya.

L'acte de comiat a Antoni Mirambell tindrà lloc aquest dijous, a les 15:30 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme de Vic.

Des del CHV volem enviar el nostre escalf a la seva família i amics, en record i agraïment pel temps que va dedicar a fer créixer la nostra institució.

Descansi en pau.