← Altres notícies

Jornada de portes obertes dirigida als futurs residents MIR-FIR-LLIR

Aquest divendres, dia 18 de març, de les 9 a 14 hores, al Consorci Hospitalari de Vic celebrarem una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents. Us mostrarem qui som, com treballem, com tenim organitzada la docència. Podreu conèixer els diferents serveis pels quals estigueu interessats, els tutors de cada especialitat i sobretot coneixereu altres residents que us donaran informació de primera mà.

A les 11.15 hores farem una presentació del Consorci Hospitalari de Vic a la sala d’actes de l’Hospital General de Vic amb la participació de diferents professionals relacionats amb Docència.

Els residents de Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria i Salut Mental, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Anàlisi Clíniques i les Llevadores Internes Residents podreu conèixer els vostres futurs serveis de la mà del tutor i de residents de cada especialitat.

Els residents de Medicina Familiar i Comunitària podreu anar després d’aquesta xerrada, als Centres d’Atenció Primària de la Unitat Docent, per conèixer de prop el lloc on us formareu.

Us hi esperem!!!