← Altres notícies

Tornen les sessions informatives d'atenció al part, ara en format virtual

A partir d’aquest mes de desembre es reinicien les xerrades informatives sobre l'atenció al part al CHV dirigides a dones embarassades i les seves parelles. Com a novetat, les sessions seran en format telemàtic a través de la plataforma Zoom.

El nou calendari de xerrades per al curs 2020/21 preveu que les sessions siguin el quart dimarts de cada mes, de 19:00 a 20:30h. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a través del correu electrònic parts@chv.cat.

Aquesta és una de les moltes mesures que des del març s'han adoptat per seguir oferint una atenció al part de màxima qualitat també en aquesta època marcada per la COVID-19. Tots els protocols i circuits, així com tota la informació sobre la preparació del part, el naixement i el postpart immediat es poden consultar en l'apartat 'Espero un fill' de la pàgina web del CHV, que ha estat actualitzat pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia i l'equip de llevadores.

Tot l'equip de sala de parts segueix treballant per una atenció al part respectuosa, segura i acompanyada i perquè totes les decisions siguin consensuades i informades. Malgrat el context de pandèmia, volen recordar a totes les embarassades i a les seves famílies que l'Hospital és un lloc segur i que segueixen al seu costat per oferir-los una assistència completa, íntegra i de qualitat.