← Altres notícies

Decorem els centres hospitalaris per les festes de Nadal

Els centres del CHV s'han guarnit un any més per celebrar les festes nadalenques. Aquest 2020, el Comitè Nursing Now del CHV ha estat l'equip encarregat de decorar els accessos de l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.

L'arbre de Nadal del vestíbul principal de l'HUV s'ha decorat enguany amb els cartells fets durant aquest 2020 amb motiu de la campanya internacional Nursing Now. Aquests cartells, que mostren imatges de l'equip infermer de la institució, s'han anat col·locant mensualment  als centres per donar visibilitat al paper de les infermeres en àmbits com l'assistència, la recerca o l'educació per a la salut, entre d'altres, i ara completen la seva funció decorant l'estructura metàl·lica. Un cop més, l'arbre del vestíbul està acompanyat per un pessebre, ubicat en l'espai de passadís que comunica amb Admissions i l'Àrea de Transferència de Coneixement.

A l'accés de Consultes Externes, aquestes festes es disposa també d'un arbre natural, obsequi de l'associació de Cultivadors d'Arbres de Nadal Associats de Catalunya (CANAC) a tots els hospitals com a reconeixement de l'esforç del personal sanitari davant la pandèmia de la Covid-19. Als vidres de l'entrada, també s'hi ha incorporat un petit arbre de Nadal fet amb els diversos cartells de la campanya Nursing Now.

A l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, els cartells de la campanya també s'han emprat per engalanar una de les parets del vestíbul, en aquest cas amb una figura de gran format d'un arbre acompanyat d'estrelles.

Volem felicitar-vos per la feina feta i agrair-vos la col·laboració de tots. Moltes gràcies!

L'equip del comitè Nursing Now es va encarregar de la decoració dels accessos principals
Decoració a l'entrada de Consultes Externes de l'Hospital Universitari de Vic
Decoració a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu