← Altres notícies

La Zulfa és la primera osonenca del 2021

El primer nadó que ha nascut aquest nou any a la comarca d'Osona es diu Zulfa Chouchouh Arrai. És una nena que va néixer el dia 1 de gener, a les 00:55 hores, a l'Hospital Universitari de Vic.

La Zulfa és filla de la Somia i en Nadim, una parella resident a Vic tot i que són originaris del Marroc. Va néixer d’un part natural sense complicacions, va pesar 4.330 g i tant la nena com la mare es troben en perfecte estat de salut. La parella havia ingressat a l'Hospital passada la mitjanit.

En representació del Consorci Hospitalari de Vic, el director de guàrdia, Dr. Francesc Sala, i la cap de la Unitat d'Atenció a la Dona i l'Infant, Marta Mas, seran els encarregats enguany de donar la benvinguda al nadó i l'enhorabona als seus pares.

Els progenitors han agraït l'atenció rebuda per part del personal de l'Hospital i han expressat la voluntat que ni ells ni el seu nadó siguin fotografiats, motiu pel qual no il·lustrem aquesta notícia amb la seva imatge.

Els primers nadons de Catalunya i de la Catalunya Central

Aquest 2021, la primera catalana de l'any ha estat la Yinara, de Constantí, que va néixer just a la mitjanit a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. A la regió sanitària de la Catalunya Central, el primer naixement ha estat el de l'Arnau, a les 0:16 h, a l'Hospital Universitari d'Igualada.