← Altres notícies

Amb la incorporació del Dr. Joaquim Raventós, Clínica de Vic ofereix un nou i important servei, la cirurgia de columna

Consultori Bayés-Vic i Consorci Hospitalari de Vic han incorporat recentment a Clínica de Vic al Dr. Joaquim Raventós, un cirurgià prestigiós en el tractament de patologies relacionades amb la columna vertebral.

Aquest nou servei evita que els usuaris mutuals i privats d’Osona, Ripollès i Garrotxa s’hagin de desplaçar a centres assistencials de Barcelona o altres ciutats que disposen d’unitats que tracten específicament la columna vertebral. El servei completa l’oferta d’un ampli equip d’especialistes en cirurgia ortopèdica i traumatologia que exerceixen per a Clínica de Vic.

El Dr. Raventós, que atén els clients de Clínica de Vic tots els dilluns, és alhora el Cap d’Unitat d’Esquena de la Clínica Asepeyo. El seu currículum el converteix en un referent en patologies de l’esquena, com les hèrnies discals, fractures de columna, o malalties degeneratives, per posar alguns dels exemples més habituals .

Clínica de Vic, marca del Consorci Hospitalari de Vic que centra la seva acció en l’atenció mutual i privada, ha portat a terme importants iniciatives en els darrers anys per incrementar l’accessibilitat, el confort i la seguretat dels pacients de la nostra àrea geogràfica de Vic. Des de fa un any, l’hospitalització de Clínica de Vic es concentra a la quarta planta de l’edifici Hospital General de Vic en un entorn altament tecnificat i amb tots els recursos a l’abast per poder oferir una atenció d’alta qualitat. Les consultes externes que continuen a l’emblemàtic edifici d’estil racionalista de Ronda Camprodon les gestiona Consultori Bayés, empresa amb una gran expertesa en el sector de la salut.