← Altres notícies

La Dra. Marta Expósito serà la nova cap d'Urgències

El proper 18 de gener, la Dra. Marta Expósito s'incorporarà com a nova cap del Servei d'Urgències del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució de la Dra. Laura Fernàndez, qui seguirà com a metgessa adjunta al servei.

Expósito (Esplugues de Llobregat, 1976) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Hospital del Mar). Va cursar la seva especialitat en Medicina Familiar i Comunitària en un dels centres de referència de la Catalunya Central: Althaia (Manresa). Durant la seva residència, va orientar la seva formació en Urgències i Emergències.

En els últims 11 anys, ha exercit com a metgessa de Família a l'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, una feina que ha combinat amb la realització de guàrdies als punts d'atenció continuada, domiciliària i a residències. Ha compaginat l'assistència amb la direcció d'equips d'Atenció Primària a Mataró i posteriorment els darrers tres anys a Sabadell i ha estat coordinadora del grup de treball de residències de l'ICS.

A més del seu vessant assistencial, la Dra. Expósito ha cultivat també la seva faceta de gestió, docència i recerca. Membre del Grup d'Urgències de la CAMFiC (Societat de Medicina Familiar i Comunitària), ha estat docent de cursos d'atenció urgent, instructora en Suport Vital Immediat i codirectora del Màster MIAP de la CAMFiC.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Dra. Expósito molt encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Dra. Fernàndez

Així mateix, també volem agrair a la Dra. Laura Fernàndez tot el seu treball, dedicació i implicació al capdavant de l'equip d'Urgències.