← Altres notícies

262 usuaris i professionals vacunats a la Residència Aura i a l'HSJM

Un total de 262 persones han rebut la vacuna de Pfizer-Biontech aquest matí a la Residència Aura i a l’Hospital Sant Jaume de Manlleu. Tant els professionals com els usuaris de la residència esperaven aquest moment amb molta il·lusió i esperança.

El manlleuenc Ramon Corominas ha estat el primer usuari de la Residència Aura de Manlleu que s’ha vacunat aquest divendres. Ell mateix explicava que el confinament durant els mesos de març, abril i maig va ser molt dur i per això tenia moltes ganes que arribés el dia de la vacuna: “esperava amb candaletes aquest moment, a veure si aviat podem tornar a sortir i recuperar la nostra vida qüotidiana d’abans de la pandèmia”. 

Després d’en Ramon, s’han vacunat 113 persones més, és a dir, un total de 114 de persones que viuen a la Residència Aura de Manlleu. Pel que fa el personal, s’han vacunat 64 professionals del centre residencial -fet que representa el 70% de la plantilla- i 84 professionals més de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu. Entre tots, s’han administrat 262 dosis de la vacuna.

Com han viscut el dia d’avui les persones que s’han vacunat?

Ramon Corominas ha estat el primer usuari vacunat de la Residència Aura
Professional de l'HSJM
Professional de l'HSJM