← Altres notícies

La Dra. Àngels Font és la nova cap de Neurologia

La Direcció del CHV ha apostat per donar més entitat a Neurologia creant la nova posició de Cap de Servei. La convocatòria ha estat adjudicada a la Dra. Àngels Font, que s'incorporarà al CHV el 12 d'abril.

Font (Moià, 1977) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i va especialitzar-se en Neurologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge. 

Amb una llarga trajectòria assistencial en diferents institucions sanitàries, la Dra. Font arriba al CHV procedent del Consorci Sanitari Integral. Ha treballat com a neuròloga adjunta a hospitalització, a consultes externes i a urgències -amb atenció a codi ictus- i està subespecialitzada en consultes de neurovascular. Ha desenvolupat la seva carrera professional també a la Clínica Delfos, a l’Hospital Sagrada Família, al Consorci Santiari de Terrassa, a Althaia, a l’Hospital Clínic i a l’Hospital Universitari de Bellvitge.

A més del seu vessant assistencial, la Dra. Font completa el seu currículum en la vessant científica com a autora i coautora de diferents publicacions i estudis de recerca. Durant tres anys, va centrar-se també en un programa d’investigació en patologia neurològica, ictus isquèmic, ateromatosi carotídia i neuroimatge avançada en la patologia vascular cerebral a la Fundació Idibell / Instituto de Salut Carlos III.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Dra. Font molt encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Dr. Aragonès

Així mateix, també volem agrair al Dr. Josep M. Aragonès tot el seu treball, dedicació i implicació havent respòs durant els últims anys com a referent d'aquest àmbit d'especialitat.