← Altres notícies

Donatius de roses i manualitats per celebrar Sant Jordi

El suport del territori als professionals sanitaris ha estat present un any més en la celebració de la Diada de Sant Jordi, amb la visita del programa Planta Baixa de TV3 a l'HUV i la donació de rams de roses als dos hospitals del CHV.

La Diada de Sant Jordi s'ha celebrat un any més de forma especial a causa de la pandèmia. Com a homenatge als professionals sanitaris, el programa Planta Baixa de TV3 ha fet una connexió en directe des de l'entrada principal del centre i un donatiu simbòlic d'una rosa als diversos professionals que hi han estat presents en representació dels seus companys. L'Ajuntament de Vic, un any més, també ha fet arribar un ram de flors al centre.

A Osona Salut Mental, pacients de l'Hospital de dia Infantojuvenil han fet punts de llibre i uns pins per posar a la samarreta en forma de dracs. S'ha col·locat una tauleta a la sala d'espera perquè qui vulgui els agafi i col·labori amb la iniciativa.

A Manlleu, la gent gran de la Residència Aura celebrarà aquesta tarda la Diada a la sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu amb l'espectacle 'el Cavaller i la Princesa', que es farà en dues sessions per mantenir l'aforament a l'espai i respectar les distàncies i unitats de convivència habituals. Els residents, a més, han fet durant aquests dies punts de llibre per ells i pels professionals de la residència i del centre hospitalari. L’Associació Ampans ha volgut obsequiar la Residència Aura amb diversos rams de flors.

Professionals de l'Hospital Universitari de Vic amb les roses del programa Planta Baixa i el ram de l'Ajuntament de Vic
Detalls fets per usuaris d'Osona Salut Mental
Punts de llibres elaborats per residents de la Residència Aura