← Altres notícies

L’impacte de la COVID-19, a la jornada Osona Debats

La jornada anual Osona Debats tractarà aquest divendres, 14 de maig, l'afectació que ha tingut la pandèmia a la comarca des de diversos àmbits. L'acte comptarà amb una ponència de la Dra. Rosa Morral, directora Assistencial del CHV, per conèixer l'impacte sanitari de la COVID-19.

L'impacte de la Covid-19 a Osona serà el tema monogràfic de la setena jornada Osona Debats, que tindrà lloc aquest divendres 14 de maig, a les 16:00 hores, al Casino de Vic. La jornada tractarà la petjada de la pandèmia a la comarca des de diferents àmbits mitjançant set ponències que recolliran diversos punts de vista: sanitari, econòmic, cultural, ambiental, social, educatiu i periodístic. La mirada sanitària de la jornada sobre com ha afectat la COVID-19 a Osona l'aportarà la Dra. Rosa Morral, directora assistencial del Consorci Hospitalari de Vic.

La jornada Osona Debats està organitzada per la Fundació Antiga Caixa Manlleu i l’Ateneu de Vic i compta amb la col·laboració d'EL 9 NOU i el Consell Comarcal d'Osona.

Per assistir a la jornada, cal inscriure's a fundacio(ELIMINAR)@fundacioacm.cat, si bé l'acte també es podrà seguir per streaming al web de l’Ateneu de Vic. Les ponències, posteriorment, es recopilaran en un llibre.