← Altres notícies

L'edifici C de la Clínica de Vic acollirà nous consultoris d'ORL

El 17 de maig han començat les obres a l'antic espai de Rehabilitació de la Clínica de Vic per habilitar-hi noves consultes externes per al Servei d'Otorrinolaringologia. Aquest mes també s’han estrenat els nous consultoris de Dermatologia, Oftalmologia, Ginecologia i Reumatologia de l’edifici B de la Clínica.

En aquest nou espai a la planta 0 de l'edifici C de la Clínica de Vic en total s'hi construiran quatre nous consultoris per a les visites amb l'especialista i també una sala d'espera. Es calcula que les obres s'allargaran quatre setmanes.

A punt d'estrenar-se els vuit nous consultoris de l'edifici B

Aquest mes de maig també finalitza la reforma a les plantes 0 i -1 de l'edifici B de la Clínica de Vic, uns treballs que ha permès incrementar fins a 8 el nombre de consultoris i que una vegada equipats amb mobiliari es posaran en marxa ben aviat.

Aquesta actuació pretén donar sortida a les necessitats de l'Àrea Ambulatòria i habilitar espais de treball amb més llum, ventilació i obertura l'exterior, més confortables per a professionals i usuaris. Es disposarà de més instal·lacions per a proves complementàries i es guanyarà flexibilitat d'espais per a la incorporació de nous especialistes.

S'han mantingut els consultoris ja existents a les dues plantes i se n'han afegit 8 de nous (5 a la planta 0 i 4 a la -1), que s'han ubicat on hi havia les sales d'espera que donaven a l'exterior mentre que aquestes tenen un nou emplaçament. Actualment, a l'edifici B de la Clínica de Vic ofereixen consulta externa les especialitats de Dermatologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Ginecologia i Reumatologia.

Imatges dels nous consultoris, amb obertura exterior, a l'edifici B de la Clínica de Vic