← Altres notícies

Sumar valor a la fisioteràpia en plena pandèmia

El Consorci Hospitalari de Vic va representar els professionals de la Fisioteràpia Hospitalària de la Catalunya Central en l'acte de reconeixement a la professió que organitza anualment el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

L’acte, celebrat el 14 de maig a Barcelona, es coneix com La Nit de la Fisioteràpia i serveix per homenatjar als col·legiats jubilats i doctorats i per reconèixer públicament els millors expedients acadèmics 2019-2020. També s’atorguen el premi al Fisioterapeuta de l’Any i el Premi June Nystrom que distingeix i reconeix les fisioterapeutes que, per la seva trajectòria professional i la seva implicació amb la professió i el col·lectiu, han sumat valor a la fisioteràpia en tots els àmbits: social, professional, docent i científic.

Ester Costa va participar a l’acte en nom de tots els fisioterapeutes del Consorci Hospitalari de Vic, ja que la institució va ser escollida per representar el col·lectiu a la Catalunya Central. Enguany el premi Fisioterapeuta de l’Any no va guardonar una persona en particular sinó a tot el col·lectiu de la fisioteràpia per la imprescindible tasca que han fet i fan treballant en primera línia en la cura i rehabilitació dels malalts de COVID-19. Va ser un homenatge al conjunt de la professió en el qual hi van participar diversos fisioterapeutes en representació del territori i dels diferents àmbits de la fisioteràpia, els quals ens van explicar com han viscut la pandèmia. I com a colofó a aquest homenatge a la professió, es va compartir amb els assistents un emotiu vídeo realitzat amb un recull d’imatges sobre la seva tasca laboral durant la pandèmia juntament amb una frase personal de cadascú que els fos inspiradora, motivadora, que els hagués ajudat a superar els moments tan durs que han viscut en el transcurs del darrer any.

Aquest vídeo es va presentar durant l'acte la Nit de la Fisioteràpia el 14 de maig de 2021. És un recull de les imatges que col·legiades i col·legiats van fer arribar i que il·lustren el què va ser per totes elles i tots ells els moments més durs de la pandèmia.

Ester Costa va participar a l’acte en nom de tots els fisioterapeutes del Consorci Hospitalari de Vic, ja que la institució va ser escollida per representar el col·lectiu a la Catalunya Central