← Altres notícies

Cori Calero: "Sí, es pot reutilitzar el material sanitari si s'utilitza i tracta correctament"

La periodista de TV3 i divulgadora científica Cori Calero és autora del llibre 'Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic: conèixer-lo per combatre'l'. En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, ens ha adreçat aquest missatge als que treballem als centres del CHV: com a reconeixement per tot el que fem -en l'àmbit sanitari i també ambiental-, però alhora per explicar-nos com podem contribuir encara més a cuidar del nostre entorn.

“El sector sanitari és dels que genera més residus no reciclables, com mascaretes o altres EPI. Així que m'ha posat molt contenta conèixer algunes iniciatives com la del Consorci Hospitalari de Vic, que ha posat en marxa l'ús de bates reutilitzables. Perquè sí: es pot reutilitzar el material sanitari si està ben tractat i si s’utilitzen bé aquests materials”.

“Us dono molt les gràcies com a professionals del món sanitari, pel paper tan bàsic que heu jugat i que seguiu jugant en aquesta pandèmia, però també us animo a contrarrestar una mica aquest efecte negatiu dels residus amb el tema de la COVID”.